S’acosta Nadal i al barri de la Mina les activitats especials per aquests dies se succeeixen al llarg de tot el mes, organitzades per entitats, serveis i associacions.

 

 

 

 

La biblioteca Font de la Mina va desplegar tota una setmana dedicada a grups d’infants d’escoles i serveis, que van participar al taller de manualitats i als contes teatralitzats. Èxit d’assistència amb més de 700 nens i nenes que hi van assistir acompanyats de les seves mestres i educadores. Com ja és tradició, i així els-hi-ho ha recordat tothom, l’Associació de Dones Adrianes va preparar davant la seva seu al carrer del Mar, l’escudella de Nadal per convidar tot el barri. Cap a quarts de dues del migdia van començar a repartir una escudella boníssima, per la que calen més de 100 litres d’aigua i una llarga llista d’ingredients, on no hi manca de res i que els hi prepara una carnisseria del barri.

 

 

 

 

 

 

El mateix dia per la tarda es va celebrar la festa de Nadal que organitza l’Associació de Comerciants. Hi va haver un Tió ben disposat a cagar regals al ritme de les garrotades dels més menuts, un Pare Noel carregat amb un sac de caramels i xocolatada per a tothom. La tarda va estar amenitzada per l’excel·lent actuació del quadre de dansa de la companyia Retahila de l’Escola de Dansa Olga del barri del Besòs que cada any participen en diverses de les activitats que es fan a la Mina. En el marc de la festa dels comerciants es van repartir els premis dels concursos de decoració d’aparadors organitzat per la mateixa associació, i el de decoració d’escales, organitzat per l’equip de Juntes d’Escales del Consorci.

 

 

 

 

 

En l’edició d’enguany els guanyadors han estat:

Concurs de decoració d’aparadors.

  • 1r. Premi: Pollastres García
  • 2n. Premi: Forn de Pa Nani
  • 3r. Premi: Granja Sánchez Caro

Concurs de decoració de vestíbuls de les escales.

  • 1r. Premi: Comunitat del carrer del Mar, 18
  • 2n. Premi: Comunitat del carrer de Mart, 16
  • 3r. Premi: comunitat del carrer de llevant, 1

 

 

 

 

 

Aquest diumenge està prevista la visita del Moto Group Bandarras, que com ja van fer el Nadal passat arriben al barri per facilitar la feina als Reis Mags d’Orient. Ells venen amb les seves motos un parell de setmanes abans que Ses Majestats Melcior, Gaspar i Baltasar per recollir les cartes dels infants i fer-los-hi arribar a temps perquè tot l’equip de col·laboradors dels Reis pugui anar preparant els lots de regals que ells els portaran la Nit del 5 de gener. Les famílies aniran a rebre els Bandarras al Parc del Besòs, davant la Capsa dels Jocs a partir de les 11 del matí.

 

 

 

  

 

 

I, aprofitant que són dies de festa i vacances escolars, el grup de nois i noies de l’Espai Jove aquest dilluns, 23, se’n va a fer activitats d’escalada, experimentar amb la realitat virtual i compartir l’àpat del dinar al parc de la Pegaso. Per la seva banda, les famílies de la Capsa dels Jocs i de Fem família es trobaran el dia 3 de gener per anar plegades a passar un dia al festival Adrilàndia, mentre esperen que arribi el dia del pas de la Cavalcada i la Nit de Reis.

BONES FESTES A TOTHOM!

Consorci del barri de la Mina