Eurocatalana Obres i Serveis ha fet donació d'un lot d'equipament informàtic que s'usarà per reforçar els serveis de l'Àrea Social del Consorci. Es tracta de quatre monitors, quatre ordinadors de torre i un portàtil. La donació també inclou material en desús per ser aprofitat pel departament informàtic del Consorci encarregat de les tasques de manteniment de tota la seva xarxa de software i hardware.

 

En aquest cas hi ha tres monitors, sis torres, quatre teclats i una impressora amb el tòner corresponent. La donació s'ha fet efectiva aquest mes d'octubre i la brigada del Consorci va anar a recollir-la de mans de la seva cap d'administració, Susana Arroyo, a la seu de l'empresa a Barcelona. Es tracta d'una companyía especialitzada en construcció d'obra civil, edificació i, rehabilitació i restauració de patrimoi historico-artístic, que és entitat col·laboradora del Consorci des de l'any 2008. Des d'aleshores col·labora amb el Servei de Prospecció d'Empreses i la Xarxa de Serveis d'Inserció Sociolaboral fomentant i facilitant la contractació de persones en situació de vulnerabilitat.

 
Responsabilitat social i respecte pel medi ambient
Eurocatalana té com a principis fonamentals de l'empresa, la qualitat dels seus projectes, la seguretat i la salut al treball, el medi ambient, i la responsabilitat social. Aquesta Responsabilitat Social Corporativa és precisament la que la vincula al Consorci. La companyía està adherida als Objectius de Desenvolupament Sostenible promoguts per l'ONU que cerquen la col·laboració entre governs, sector privat i societat civil per aconseguir objectius globals.
 
Amb aquesta donació l'empresa és fidel al seu principi de respecte mediambiental i reponsabilitat social, donant una segona vida a uns aparells que són obsolets per a les seves exigències tecnològies, però, que encara poden ser utils per als programes d'atenció a persones en risc d'exclusió social del Consorci. Ara els equips els revisarà el departament tècnic d'informàtica per optimitzar-los al màxim i decidir la destinació de cada aparell en funció de les necessitats de cadascun dels serveis socials del Consorci. 
 
Consorci del barri de la Mina