Imagen1.jpgL'equip de Prospecció d'empreses del Consorci del barri de la Mina difon, entre les seves empreses col·laboradores, una infografia interactiva per promoure la contractació de persones usuàries durant aquest estiu i recorre a la seva responsabilitat social corporativa.

 


Els missatges que podem trobar a aquesta infografia són:

• Les persones usuàries dels Serveis d'Inserció sociolaborals del Consorci del barri de la Mina, ens quedem per continuar treballant en la recerca activa de feina i així poder aconseguir el nostre principal objectiu, trobar una oportunitat laboral.

• Volem que aquest estiu sigui el nostre, i aprofitant l'arribada de turistes, les campanyes d'estiu, i les suplències per vacances, assolir el nostre propòsit!

• Us instem a continuar donant oportunitats laborals que faciliten la inclusió social de col·lectius vulnerables.

• L'equip de Prospecció d'empreses del Consorci del barri de la Mina, continuem lluitant per la igualtat d'oportunitats, i durant tot aquest període d'estiu hi haurà companys per gestionar les vostres ofertes laborals i ajudar-vos en tot el que ens sigui possible.

Des de l'equip de Prospecció esperem que aquests tipus d'accions ens ajudin a millorar la situació de les persones que atenem, i mantenir i/o millorar els bons percentatges d'inserció que portem obtenint, a la Xarxa de serveis d'inserció sociolaboral del Consorci del barri de la Mina, des de fa anys.

Consorci del barri de la Mina