La setmana que ve comencen les jornades de portes obertes als centres escolars de Sant Adrià de Besòs. En el cas de l’Institut Escola i l’Escola Cascavell les famílies poden anar-hi al llarg de tota una setmana durant l’horari lectiu. Els altres centres han fixat dies concrets per aquestes dues properes setmanes.

 

 

 

 

Encara queden dies per l’inici del proper curs escolar 2018-2019 fins que arribi el mes de setembre, però, la maquinaria del procés de pre-inscripció ja es posa en marxa amb aquestes visites que les famílies poden fer per conèixer de primera mà el projecte educatiu de cada centre, els seus equipaments i el tarannà de l’equip docent. La incorporació a l’escola pels més petits, pels que comencen l’ESO o pels que volen fer canvis de centres és un moment important i cal que les famílies hi tinguin un paper actiu i responsable a l’hora de fer l’elecció.

Els centres d’ensenament intenten facilitar al màxim les visites als pares. De manera que, tal com va iniciar el curs passat l’Escola Cascavell situada al barri del Besòs, aquest any s’hi afegeix l’Institut Escola Sant Adrià de Besòs (IESAB) del barri de la Mina. Tots dos centres faran setmanes senceres de portes obertes. Per l’IESAB serà la setmana vinent, del 26 de febrer al 2 de març, amb el següent horari: per primària de 9 a 13.30h i de 14.30 a 16h, i en el cas de secundària de 8.30 a 14h. Per la seva banda, l’Escola Cascavell tindrà obertes les seves portes tots els dies de la primera setmana de març, és a dir del dia 5 al 9, amb horari de 9 a 13.30h i de 15.30 a 17h.

 

La resta d’escoles han programat les següents jornades de portes obertes: Col·legi Amor de Déu (dimarts, 27 de febrer a partir de les 17.15h.). Escola Catalunya (dimecres, 28 de febrer a partir de les 17h.). Col·legi Sant Gabriel ( dilluns, 5 de març a les 11.30, 15.30, 18 i 19h.). Escola Pompeu Fabra (divendres, 2 de març a les 9.30 i a les 15.15h.). Finalment, l’Institut Manuel Vázquez Montalbán (dilluns, 5 de març a partir de les 17h.).

Consorci del barri de la Mina