Durant el mes de febrer, la Xarxa de Serveis d’Inserció Sociolaboral del Consorci ha presentat els serveis que ofereix a la població del barri a diversos grups d’estudiants del Cicle Formatiu de Grau Superior d’Integració Social de diferents centres educatius.

 

 

Aquesta iniciativa surt a demanda dels centres d’estudis que imparteixen formació dins de l’àmbit social, com a forma de conèixer de primera mà els professionals que hi intervenen i  les actuacions  que portem a terme al territori, a més de conèixer el context reial on es desenvolupen. Com alumnes de l’assignatura d’Orientació laboral, volen conèixer serveis de l’àmbit sobre el terreny, sent la Xarxa de Serveis Sociolaborals un bon exemple de bones pràctiques. La presentació comença amb una introducció i contextualització del barri i el Pla de Transformació portat a terme pel Consorci. A continuació, s’explica detalladament cada un dels serveis que formen la Xarxa Sociolaboral, per finalitzar amb una visita a les instal·lacions de cada un dels projectes.

 

 

 

Durant aquest mes, ja han passat dos centres, l’IES Joan Maragall de Badalona i el Centre d’Estudis Sant Francesc de Barcelona, aquest últim tornarà a repetir l’experiència el proper dijous 28 de febrer amb el grup d’alumnes de tarda. El Pla de Transformació del barri de la Mina (PTBM), rep cada any la visita d’estudiants, per conèixer les diferents línies d’actuació desenvolupades.

Consorci del barri de la Mina