Al marc de la setmana cultural del Barri de la Mina el dimecres 25 te lloc la "Mostra d'Entitats" on participen les entitats i associacions que tenen activitat del barri.

 

 

 

A l'espai Font de la Mina, impulsat pel pebMINA, trobem l'exposició fotogràfica "Radiografia del Barri amb Mirada d'Infància" on veiem imatges de la Mina captades per les nenes i nens del barri.

A la Plaça Maria Àngels Rossell, s'exposen diferents estants de cada una de les entitats del barri, informant sobre la seva activitat a les persones que s'apropen, i on es pot participar en les activitats o tallers per gaudir d'una jornada de participació comunitària.

El CAP la Mina organitza un punt de conscienciació dels perjudicis que provoca el tabac al nostre organisme i la importància de mantenir uns hàbits saludables.

L'Arxiu Històric va repartir llibres pel foment de la lectura, i les Dones Iris i les Andrianes vam exposar els seus treballs de manualitats, fruit de les tasques que fan als seus tallers habituals.
El Centre Cultural Gitano i els Salesians on ens presenten els seus tallers i informen del seu funcionament.

 

Per part dels serveis socioeducatius del Consorci, Fem Família, va portar a la plaça el seu Espai Nadó per gaudiment dels més petits de la família. La Capsa dels jocs organitza un taller, on els nens i nenes, poden fer i decorar una capsa amb diferents materials i Espai Jove convida a la joventut a posar en practica la seva creativitat creant un mural.

El Projecte d'Intervenció Integral Bloc Venus i el servei de Suport i Assessorament a les Comunitats de Veïns i Veïnes del Consorci van oferir material de difusió per les comunitats amb missatges positius per al foment de la convivència i el civisme, a més de donar informació a la població resolent qualsevol dubte de les persones que s'apropaven a la paradeta. I expliquen i informen del nou Projecte urbanístic de la Rambla Camaron.

A la tarda podem gaudir de l'espectacle "Màgia Xixaraxera" a càrrec de la Companyia Tànger.

L'Associació de Comerciants del Barri de la Mina amb la col·laboració del servei de Dinamització Comercial del Consorci mostren en el seu estand les diferents accions que realitzen al barri i les campanyes que porten a terme, a més de dinamitzar amb un joc per posar nom als diferents comerços associats i portar-se un obsequi. A les 18h, tothom pot gaudir de la "Xocolatada" que ofereixen els comerciants.

Consorci del barri de la Mina