Espai Jove La Mina torna a posar en marxa el Punt d’Informació Jove (PIJ) que serà itinerant i visitarà equipament i centres educatius. Té per objectiu facilitar tota aquella informació que interessa al jovent amb una atenció personalitzada i propera per resoldre dubtes i donar a conèixer els recursos que tenen a l’abast.

 

 

Aquest dimecres a la tarda es va instal·lar a l’Espai Cultural Font de la Mina amb el material informatiu recopilat que s’ofereix gratuïtament i un ordinador que permet fer consultes en línia al moment, segons les necessitats de cada persona. S’hi pot adreçar qualsevol mena de dubte o font d’interès, amb la possibilitat que si en aquell mateix moment no es pot resoldre, l’equip d’Espai Jove farà la recerca que calgui i, posteriorment, es posarà en contacte amb qui hagi fet la sol·licitud per facilitar-li la informació un cop obtinguda i contrastada.

Els Punts d’Informació Jove, que hi ha repartits per tot el territori, faciliten informació sobre temes formatius i/o laborals, sobre habitatge, planificació d’estades a l’estranger, salut, voluntariat, associacionisme, alternatives d’oci i lleure, tramitacions, carnets, transport i qualsevol tema que arribi als PIJ a través d’un noi o noia que cerca respostes i oportunitats.

 

 

 

Servei de dinamització juvenil del Consorci

El PIJ d’Espai Jove La Mina -servei de dinamització Juvenil del Consorci del barri de la Mina- se centra, sobretot, en donar a conèixer els recursos del propi Consorci, del barri, del conjunt de Sant Adrià de Besòs i dels barris propers. Pot ajudar a fer tràmits de matriculació o per l’obtenció de carnets i títols de transport com la T16 i la TJove, i donar a conèixer tots els equipaments culturals, socials i esportius, com ara biblioteques, poliesportius, centres d’ensenyament, i l’oferta que tenen pel col·lectiu d'adolescents i joves.

Com hem dit, es tracta d’un servei itinerant que en aquesta primera fase es muntarà, a més de l’Espai Cultural i biblioteca Font de la Mina, a la Zona Esportiva La Mina, al CAP La Mina i a l’Institut Escola La Mina durant les estones d’esbarjo dins l’horari lectiu del centre. A la resta d’equipaments, en horari de tarda de 16 a 18.30 hores, de dilluns a divendres. Per conèixer la seva ubicació diària podeu consultar les seves xarxes socials d’Instagram i Twitter @espaijovelamina o trucar-los al 697 67 07 22.