Atenció ciutadana

Atenció presencial sense necessitat de cita prèvia:
De dilluns a dijous de 08:30h a 14:00h, tardes de 15:00 a 17:00 i divendres de 08:30h a 13:30h
Telèfon de contacte: 934620020
Correu electrònic: Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. 

El Consorci ha lliurat els diplomes de la III edició del curs d’Atenció al Client i TPV, organitzat per APROPA’T, servei de la Xarxa laboral del Consorci adreçat als joves de la Mina. El curs els dóna l'oportunitat de millorar la seva capacitació laboral amb les classes teòriques i les pràctiques en empresa, que els facilita l'accés al mercat de treball. L'acte oficial del lliurament es va celebrar el passat dia, 30 de maig, a la seu del Consorci de la Mina, en el decurs del qual es va encoratjar als joves a seguir-se formant, com a eina clau per a gaudir de millors i més oportunitats en el mercat laboral.

 

.

El projecte Apropa’t a la Feina, forma part de la Xarxa de Serveis d’Inserció Sociolaboral del Consorci, i està adreçat a joves de 18 a 30 anys, que busquen aprendre un ofici i incorporar-se al Món laboral. És en aquest marc que es desenvolupen mòduls formatius de curta durada, com el d’Atenció al Client i TPV, amb una metodologia diferenciada en dues fases:

Fase teòrico-pràctica, de 44 hores, on s’han treballat de forma transversal: l’atenció al client, iniciació al català, càlcul, habilitats socials, caixa registradora i TPV.

Fase de pràctiques en empreses del sector, de 60 hores, portant a la pràctica els coneixements adquirits i en una experiència laboral, apropant-se més a una realitat on la responsabilitat i els bons hàbits cobren molt sentit.

Durant l’estada de pràctiques, les empreses acollidores: FORUM SPORT i CARREFOUR, han tingut el recolzament de l’equip tècnic del servei laboral que han fet el seguiment conjuntament amb els tutors d’empresa. La valoració dels responsables de les empreses, ha sigut molt positiva, deixant les portes obertes per una contractació futura en el moment que es produeixi alguna vacant. Per la seva part els nois han quedat molt satisfets amb la feina realitzada i els coneixements adquirits, amb molta il•lusió per començar la recerca de feina en el sector. Els professionals d’APROPA’T han destacat les pràctiques laborals en empreses, com a una veritable ocasió per a què l’empresa pugui valorar les competències dels joves, i per a què, a la vegada, aquests tinguin un aprenentatge pràctic i una experiència laboral.  Ja estan preparant una nova edició del curs, previst a la tardor, atesa la valoració positiva de les edicions que s’han fet fins ara i els resultats obtinguts.

Consorci del barri de la Mina