Atenció ciutadana

Atenció presencial sense necessitat de cita prèvia:
De dilluns a dijous de 08:30h a 14:00h i divendres de 08:30h a 13:30h
Telèfon de contacte: 934620020
Correu electrònic: Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. 

Els usuaris dels Projecte Accés i Itinerari d’inserció de Dones, projectes integrats en la Xarxa d’Inserció Sociolaboral del Consorci del Barri de La Mina, van visitar el passat dia 13 de novembre  les instal•lacions de l’empresa d’inserció Fundació Futur; amb l’objectiu d’apropar als usuaris al mercat laboral i augmentar el seu coneixement sobre els perfils laborals relacionats amb una empresa de càtering i cuina a col•lectivitats. 

 

.

 

 

 

Fundació Futur és una entitat sense ànim de lucre creada el 1996 amb l’objectiu principal de desenvolupar la inserció social i laboral de persones amb situació d’exclusió social. Futur duu a terme aquest objectiu mitjançant l’activitat mercantil de restauració per a col•lectivitats. A final del 2013, Fundació Privada Futur també crea l’empresa d’inserció social Menja Futur EI, SL, que integrarà l’activitat corresponent a una nova línia de venda de menjar preparat a les botigues MENJAFUTUR.

Els eixos principals de Futur per treballar la restauració són la utilització de productes de proximitat, ecològics i de comerç just, i també gestionar les seves cuines amb criteris de sostenibilitat.

Fundació Futur té la missió de generar un impacte positiu en la societat mitjançant la reinserció laboral de persones amb risc d’exclusió en tasques de producció i comercialització de productes alimentaris. 

  

Els usuaris han participat en la visita a les instal•lacions de l’empresa d’inserció amb la finalitat de conèixer el funcionament d’aquesta, els perfils professionals que treballen en ella i les tasques que es desenvolupen.

En aquesta visita ens han explicat que es una empresa d’inserció, qual es el seu funcionament i les diferents tasques que realitzen els operaris. Tanmateix, ens han informat dels requeriments demandats per poder accedir a aquesta ocupació i el salari i condicions laborals dels seus treballadors.

També ens han explicat els perfils professionals relacionats amb el món de la cuina, les seves tasques i competències requerides per poder inserir-se en aquest sector amb èxit. 

Consorci del barri de la Mina