Atenció ciutadana

Atenció presencial sense necessitat de cita prèvia:
De dilluns a dijous de 08:30h a 14:00h, tardes de 15:00 a 17:00 i divendres de 08:30h a 13:30h
Telèfon de contacte: 934620020
Correu electrònic: Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. 

Els participants d’ACCÉS i SITUA’T, acompanyats per l’equip de PROSPECCIÓ d’EMPRESES, de la Xarxa de Serveis Sociolaboral del Consorci, van visitar la “5na FIRA DE LA DISCAPACITAT I OCUPACIÓ DE BARCELONA els passat 1 i 3 de juliol.

.

 

 

 

 

Una trobada on es donen cita diferents entitats d’ocupació i empreses, per donar a conèixer el Mercat Laboral Protegit i facilitar la inserció sociolaboral de les persones amb diversitat funcional.

Els participants d’ambdós serveis van poder passar pels diferents estands d’entitats socials i empreses compromeses amb la contractació de persones amb discapacitat, aprofitant l’avinentesa per a lliurar els seus Currículums als contractadors privats, empreses d’inserció i centres de treball especials que oferien aquesta possibilitat. D’altres estands lliuraven formularis per a recollir les dades i els perfils dels possibles candidats per a les seves borses de treball.

Un cop explorades els recursos de la Fira, els usuaris i usuàries van assistir a una xerrada organitzada per la fundació Adecco que tractava la forma d’encarar una entrevista de feina de la forma més efectiva possible, destacant aspectes com l’actitud, el llenguatge no verbal, la correcció verbal i altres.

Des del Servei de Prospecció d’Empreses del Consorci, es van establir contactes amb empreses, tant de l’àmbit privat com protegit, per a formalitzar futurs convenis de col·laboració amb la Xarxa Laboral del Consorci i per enviar candidatures un cop finalitzada la Fira.

Consorci del barri de la Mina