Atenció ciutadana

Atenció presencial sense necessitat de cita prèvia:
De dilluns a dijous de 08:30h a 14:00h i divendres de 08:30h a 13:30h
Telèfon de contacte: 934620020
Correu electrònic: Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. 


Dijous, 22, de desembre al voltant de l’escudella de Nadal que prepararan les Dones Adrianes trobarem molt a faltar l’Àngels Rosell, la que en va ser la seva presidenta fins el mes de març passat quan ens va deixar.

 

 

 

 

 

Les dones de l’entitat, tot i sentir-se orfes sense l’Àngels, han volgut mantenir una tradició al barri que ella va iniciar i que també forma part del programa tradicional d’aquestes festes a la Mina. És un moment de trobada al voltant d’un vol d’escudella calenta on no hi manca de res i on es nota que està feta amb molta estima. Enguany serà diferent, però, de nou tindrem l’ocasió d’agrair-i un cop més aquestes i moltes altres iniciatives que ella va posar en marxa, sempre amb l’objectiu d’activar la participació ciutadana i la cohesió social. I, d’altra banda, apunteu i reserveu a l’agenda, dijous 19 de gener. A les sis de la tarda començarà un acte d’homenatge a l’Àngels Rosell que tindrà lloc a la sala d’actes de l’espai Cultural Font de la Mina (Ponent, 21). Aquests dies se n’està preparant el programa que ja us farem saber a primers de gener.

     

Campament Màgic
El mateix dijous, per la tarda s’obrirà el Campament Màgic amb motiu de la visita dels tres Reis Mags de l’Orient que venen per recollir les cartes dels nenes i nenes de la Mina, per començar a preparar els regals dels seus encàrrecs. S’instal·larà a l’entrada de l’Espai Cultural Font de la Mina, on hi haurà la cabana que els reis fan servir al llarg del seu viatge mentre travessen muntanyes, mars i deserts. I, al voltant d’ells hi trobareu diversos tallers que han organitzat les entitats i serveis del barri que treballen en l’àmbit de la infància. El Campament estarà obert entre les 17 i les 19.30 hores.


Casal d’hivern a l’Espai Jove
Un Nadal més l’Espai Jove, servei socioeducatiu del Consorci per a joves d’entre 12 i 18 anys, ha organitzat un Casal que tindrà lloc la darrera setmana de desembre, després de Sant Esteve, en horari de matí, entre les 9 i les 14 hores, tot i que aquest podria variar una mica en funció de l’horari d’entrada a les activitats programades. Dimarts, 27, es farà una sortida a l’Skating per passar una bona estona patinant sobre gel, dimecres, 28, hi ha activitat oberta al Casal Cívic amb jocs de taula, videojocs i torneig de ping pong, dijous, 29, la sortida és al Lasser tag i divendres, 30, es visitarà l’estadi de futbol del Futbol Club Barcelona i el seu Museu. El preu per totes les activitats és de 30€ i les inscripcions comencen aquest dilluns, dia 19. Podeu passar entre les cinc i les set de la tarda.

Consorci del barri de la Mina