Les persones usuàries del servei SITUA’T, projecte sociolaboral per a persones amb problemes d’addiccions de la Xarxa Sociolaboral,  participen al “I Taller d’Eficàcia Personal” que s’ha dut a terme al Consorci els dies 26 i 28 de juliol. 

 

Actualment, es molt important desenvolupar una sèrie d’habilitats socials i personals per poder potenciar una vida saludable en tots els àmbits. Per aquest motiu, neix aquest taller, amb la finalitat de promoure l’adquisició d’hàbits i estratègies per que les persones participants puguin aplicar a la seva vida diària i augmentar així la seva eficàcia personal dins del mercat de treball, fomentant la seva l’autonomia per una recerca de feina eficaç i eficient. 

  

En aquests primer taller, es va treballar la gestió del temps i la resolució de conflictes a través de la realització de diferents dinàmiques i exercicis pràctics. A la primera sessió, les persones participants van poder identificar els àmbits on inverteixen el seu temps amb més freqüència, i reflexionar sobre el temps malgastat i/o la falta de temps per realitzar altres tipus de tasques. A la segona, es va treballar els hàbits inadequats més comuns que no deixen complir els objectius marcats, per poder buscar estratègies i solucions per una gestió adequada del temps, contextualitzant-lo en un entorn laboral.  

Al final del taller es va fer una reflexió conjunta amb les aportacions de totes les persones participants per valorar les activitats realitzades i recollir les conclusions més importants. 

Consorci del barri de la Mina