Què poden tenir en comú un peluix i una cuineta amb el soroll i l’olor del gas que desprèn el motor d’una Harley Davidson? Fàcil. La resposta és, la colla d’amics del Moto Group Bandarras que aquest Nadal s’han ofert com a estrets col·laboradors de Ses Majestats els Reis Mags de l’Orient per fer arribar les joguines als infants del barri de la Mina.

 

 

Muntats damunt de les seves espectaculars motos, una dotzena de membres del Moto Group van arribar al barri dies abans de Nadal per anar preparant la feina de Ses Majestats i el lliurament de regals que es va fer la passada Nit de Reis. Es tractava d’assegurar-se que cap infant es quedés sense la seva joguina i per això van venir personalment a trobar-se amb els nens i nenes de la Mina. La concentració es va fer al parc del Besòs a l’entorn de la Capsa dels Jocs on els motoristes van ajudar-los a escriure les seves cartes als Reis. Els infants hi van apuntar les joguines que els feien més il·lusió, sense oblidar de posar-hi el seu nom i de fer esment dels bons propòsits de cara el nou any. Un cop redactades totes les cartes i ben tancades, es van dipositar dins la maleta de la gran moto groga de tres rodes “triker” que encapçalava la marxa motoritzada.  Els Bandarras també portaven una furgoneta amb la que després van anar a recollir les joguines sol·licitades i que la Nit de Reis es van repartir per gairebé una quarantena de cases del barri. En concret han estat 87 infants i 39 famílies les que van poder fer arribar les seves peticions mitjançant la col·laboració dels motoristes.

 

 

 

 

 

El valor de l’amistat i la solidaritat

Ells són un grup de bons amics apassionats per les motos Harley Davidson que es van constituir en grup "motar" el març de 2013 de la mà del Club House Imperiales de Mollet del Vallès, que també els han acompanyat en la seva visita a la Mina. Els uneixen el valor de l’amistat i la solidaritat, gaudir de les bones rutes per carretera i dels àpats en companyia, el respecte a la diferència, la senzillesa i la humilitat, tal com ells mateixos diuen en la seva carta de presentació. I expliquen que des del primer moment de la seva agrupació van voler organitzar accions positives que també beneficiessin a d’altres més enllà dels membres del propi grup. D’aquí va sorgir la iniciativa de donar un cop de mà a Ses Majestats els dies de Nadal, conscients que els tres Mags venen de molt lluny i que tenen una feina immensa per arribar a cada un dels infants que viuen aquí. Ells es cuiden de recollir les joguines als diversos punts d’origen on es fan les donacions que organitzen, de garantir que les cartes arriben a bon destí i que, finalment, la distribució dels regals la Nit de Reis està ben coordinada. Una tasca que facilita moltíssim la feina de Melcior, Gaspar i Baltasar.

Per part nostra, podem dir que aquí al barri de la Mina la seva col·laboració ha estat clau i que la iniciativa ha sigut un èxit rodó. Perquè, a més, ens van fer passar un matí fantàstic amb la seva companyia i les seves super motos. Gràcies Bandarras!

 

 

 

Consorci del barri de la Mina