Gràcies al conveni de col·laboració amb el Centre Especial de Treball URBACET, s’ha fet una nova edició de la visita formativa al barri del Besòs per les persones amb certificat de discapacitat del barri de la Mina.

 

 

L’objectiu és que el grup -interessat a fer suplències d'estiu-, pugui conèixer de prop el perfil professional que cerca l’empresa, les condicions laborals i valorar les seves competències desenvolupar aquesta activitat laboral.


La visita s’ofereix a les persones que estan seguint un itinerari d’inserció dins la Xarxa de serveis sociolaborals del Consorci. En aquesta ocasió hi han participat quatre persones, dues tècniques de la Xarxa Sociolaboral i dues de la Unitat de Suport a l’Activitat Professional (USAP) integrada al Centre Especial de treball. Durant la sessió, s’ha explicat amb detall el tipus de feina, els requisits que calen i les actituds que es demanen. Es tracta de requisits necessaris perquè estem davant una feina que és molt visible per a la ciutadania, perquè es desenvolupa a la via pública, i també perquè cal tenir present que s’ha de fer independentment de les inclemències del temps.

Les persones que hi ha participat han estat molt atentes i comunicatives amb l’equip de l’empresa que els ha fet les explicacions, a qui han pogut plantejar dubtes i preguntes. I, tot segut, han tingut oportunitat de fer una sessió pràctica amb un dels equips de brigada de l’empresa.

 

 



La col·laboració amb URBACET suma sinèrgies entre el Centre Especial de treball i la Xarxa del Consorci per la inserció sociolaboral per a les persones amb certificat de discapacitat, a qui es dona suport i acompanyament. Aquesta relació es valora molt positivament per part dels equips de la Xarxa i del de Prospecció d'Empreses del Consorci, per la solidesa del conveni i la continuïtat de les accions que duen a terme de manera conjunta amb URBACET.

Consorci del barri de la Mina