Atenció ciutadana

Atenció presencial sense necessitat de cita prèvia:
De dilluns a dijous de 08:30h a 14:00h, tardes de 15:00 a 17:00 i divendres de 08:30h a 13:30h
Telèfon de contacte: 934620020
Correu electrònic: Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. 

L’equip del servei de Prospecció d’Empreses del Consorci de la Mina ha organitzat una visita guiada a l’empresa Ecoparc del Mediterrani per a tècnics orientadors i usuaris de tota la Xarxa de Serveis d’inserció sociolaboral del mateix Consorci, que es va fer el passat dia 9 de juliol.

 

 

 

 

.

Ecoparc del Mediterrani, ubicat al terme municipal de Sant Adrià de Besòs, tracta la fracció RESTA dels residus municipals procedents dels municipis de Sant Adrià de Besòs, Badalona, Santa Coloma de Gramenet i Barcelona. La seva funció és aprofitar els residus orgànics de la recollida selectiva i els indiferenciats dels contenidors que, a través de diversos tractaments, reciclen per ser reutilitzats o transformats a la mateixa planta en energia elèctrica.

La visita ha servit per reforçar la importància que per a tots nosaltres ha de tenir que des de casa ens conscienciem i sapiguem dipositar bé els nostres residus als contenidors corresponents. A través d’un vídeo molt il•lustratiu els tècnics de la planta van donar tota mena d’explicacions sobre el seu funcionament, des del moment en que els residus es recullen a l’engròs, la seva classificació i el procés de transformació.La visita va consta d’un recorregut molt detallat per totes les instal•lacions, per tal de conèixer de primera mà, com se separen tots els residus, cartró, metall, vidre, borses de plàstic, ampolles de plàstic, resta d’aliments, etc. I, com es fan els diversos tractaments.

 

      

 

Currículums en mà

Els usuaris i usuàries que van assistir a la visita van aprofitar per lliurar els seus currículums als responsables de recursos humans de la planta. I, el resultat immediat ha estat que alguns d’ells han estat convocats per fer unes entrevistes de treball. Des del Consorci de la Mina agraïm a Ecoparc del Mediterrani i a tot el personal que ens va atendre la seva la bona acollida. I, especialment, el fet d’haver mostrat tan bona predisposició a atendre la demanda d’inserció de les persones que s’estan formant i preparant per entrar al món laboral, a través de la xarxa d’inserció del Consorci. L’èxit d’aquesta visita ens anima a organitzar-ne de noves a altres empreses, com a estratègia pro-activa vers la inserció.

Consorci del barri de la Mina