L’institut Fòrum 2004 ha celebrat aquest matí el final de curs amb un festival d’actuacions de música i ball dels seus alumnes i la projecció d’un vídeo que recull l’ampli programa d’activitats esportives que s’organitzen al gimnàs.

 

 

 


Ha estat, també, el moment per als reconeixements, als alumnes, especialment per als que acaben els estudis i deixen l’institut, al professorat i a les entitats que col·laboren amb el centre educatiu per fer possible el programa curricular del servei comunitari que fan els alumnes de quart. Aquest curs el Consorci ha acollit a dos estudiants que durant el primer trimestre van fer el seu servei comunitari a La Capsa dels Jocs, fent suport a les educadores. Les altres entitats que hi ha col·laborat i que també han rebut el reconeixement de l’institut són: la Fundació Pere Closa, el Punt Òmnia que gestiona al barri Salesians Sant Jordi, i la Biblioteca Font de la Mina.


Servei dels nois i noies a la comunitat
El servei comunitari per a l'alumnat de secundària obligatòria té per objectiu promoure que el jovent experimenti i protagonitzi accions de compromís cívic que els facin sentir membres de la societat de la que en són membres. De manera que els nois i noies que estan a punt d’acabar l’ensenyament secundari tinguin un contacte real amb l'exercici actiu de la ciutadania, i posin en joc els seus coneixements i capacitats al servei de la comunitat. És un projecte per aprendre a exercitar la ciutadania de forma responsable i compromesa, des de la reflexió, però, també des de la pràctica, i que dóna eines útils per lligar-la a les necessitats del territori i enfortir la xarxa comunitària.

 

Consorci del barri de la Mina