Aquest primer cap de setmana d’octubre torna el Festival d’Art de Carrer HOP SANT ADRIÀ amb una programació d’espectacles i activitats de circ, dansa urbana, art mural, música i cultura urbana. Les activitats són obertes i de franc, algunes amb entrada limitada, i estan ubicades en quatre espais de la ciutat.

 

 

El HOP SANT ADRIÀ transforma l’espai urbà en un escenari cultural dinàmic i obert. Les activitats es fan: al refugi antiaeri de la Placeta Macià, al túnel del carrer Olímpic amb l’avinguda Eduard Maristany, a la plaça de la Vila i al costat de la parada Encants del tramvia. Ofereix un intens programa d'activitats artístiques a l'aire lliure, amb l'objectiu de connectar la cultura urbana amb la ciutadania, fomentant la participació comunitària, i apropant la creativitat i el talent tots els públics.

 

Una programació variada i gratuïta

Divendres 4 d’octubre, inauguració del festival amb “Refugiart: Fusion-A-dos”, que a dos quarts de deu del vespre (21.30 h) al Refugi Antiaeri de la Placeta Macià, presenta EMOCION-A-DOS “En busca del Ikigai”. Un espectacle que fusiona màgia, beatbox i dansa, on el públic és portat a un viatge emocional d’entreteniment i reflexió, amb tocs d’humor. Mario -il·lusionista, mentalista i beatboxer- i Cristina -il·lusionista i ballarina-coreògrafa- sumen les seves habilitats en una proposta única. Les entrades seran limitades i estaran disponibles a partir de les 20 h.

Dissabte 5 d’octubre, la jornada començarà a les 11 h amb la intervenció mural Zona Grafit al túnel de l’antic carrer Olímpic amb l’avinguda Eduard Maristany. Un espai on els artistes de l’esprai transformaran el paisatge urbà amb colors i formes vibrants. Hi trobareu estructures, escales, bastides, pinzells, plantilles i esprais, en una acció d’art urbà amb DJ. Dels murals creats, un jurat seleccionarà dos artistes per pintar dos murals a la ciutat.

 

 

 

A la tarda, de 17.30 h a 20 h, a la Plaça de la Vila, el circ i la dansa prendran protagonisme amb les actuacions de Inconnexes del Colectivo Musique Dansa (dansa urbana), El Senyor de les Baldufes de cia Penélope ¬ Aquiles (circ-teatre) i Back 2 Classics de Planeta Trampolí (circ llit elàstic), Big Lady (cub led i anelles) Circoshow de Fusionart (malabars, contorsionisme i equilibris). Aquesta proposta combinada crea un espectacle dinàmic pensada per captivar tant grans com petits.

Diumenge 6 d’octubre, el festival continua amb la Visita Guiada al Bosc Encantat de Sant Adrià, a les 12 h. El públic gaudirà d'una ruta per un espai màgic. Recorregut conduït per Digerible.com i Juanki amb accions de Beatbox i màgia amb Fusion-A-Dos.

A la tarda, altre cop Circ i Dansa a la Vila (Plaça de la Vila) amb noves actuacions i artistes: 4 x 4 de Lille Testa (clown i malabars amb diàbolos), Nakama de The Concept (dansa urbana i contemporània) i Absurd de Cirk Vermut.

Dissabte i diumenge tarda, juntament amb les actuacions de Circ i Dansa a la Vila, hi ha l’Espai Experimental de "Tatto Temporal Bcn", un taller de tatuatges temporals amb aerografia. Dissabte a càrrec de Ricardo Cornelius amb Imprimint Camí (històries gravades) i, diumenge, taller i exhibició amb DapoStar. El dapo és un joc de malabars en forma d’estrella creat a Barcelona per Tai Dapero, que està arrelant amb força i traspassant fronteres. Ell us n’ensenyarà tots els moviments.

El Festival Hop Sant Adrià 2024 ofereix una oportunitat única per gaudir de l'art en totes les seves formes, que convida a viure de primera mà l'energia i la creativitat de la cultura urbana.

Programa

RefugiArt “Emocion-A-Dos “En busca del Ikigai”, Fusion-A-Dos

  • Divendres 4 d'octubre, 21.30 h

Refugi Antiaeri de la Placeta Macià

Zona Grafit

  • Dissabte 5 d'octubre, 11.00 h - 18.30 h

Túnel del carrer Olímpic amb Eduard Maristany

Circ i Dansa a la Vila i Tattoo Temporal BCN

  • Dissabte 5 d'octubre, 17.30 h - 20 h
  • Diumenge 6 d'octubre, 17.30 h – 20 h

Plaça de la Vila de Sant Adrià de Besòs

Visita Guiada al Bosc Encantat de Sant Adrià

  • Diumenge 6 d'octubre, 12 h

Parada del Tram Encants Sant Adrià (al carrer)

Més info: https://hopbcn.com/es/evento/hop-sant-adria-4

Vídeo promocional: Enllaç al vídeo promocional

Consorci del barri de la Mina