Atenció ciutadana

Atenció presencial sense necessitat de cita prèvia:
De dilluns a dijous de 08:30h a 14:00h, tardes de 15:00 a 17:00 i divendres de 08:30h a 13:30h
Telèfon de contacte: 934620020
Correu electrònic: Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. 

El Consorci del barri de la Mina posa en marxa la primera promoció d’habitatges de protecció oficial de règim general de venda o lloguer amb opció de compra. Es tracta de 66 habitatges, de 2, 3 i 4 dormitoris, dos d’ells adaptats per a persones amb mobilitat reduïda, i 77 places d’aparcament, construïts entre els carrers Ramon Llull i el carrer per a vianants Mercè Rodoreda de Sant Adrià de Besòs. La promoció està formada per un conjunt de tres edificis situats davant el Campus de la Universitat Politècnica de Catalunya i el port esportiu de la Zona Fòrum. Es pot comprar un pis a partir de 101.000 € i llogar-ne un de 3 dormitoris per menys de 500 € al mes.

.

 

L’Agència de l’Habitatge de Catalunya es fa càrrec del procés de comercialització, per al qual s’han previst distintes fórmules d’accés i de finançament. Es pot optar per la compra dels pisos, l’adquisició del dret de superfície, o el lloguer amb opció de compra. En els casos de compra venda i del dret de superfície per a un període de 75 anys, es pot triar entre pagar el 20% de l’entrada inicial o recórrer al finançament d’aquesta, per part del Consorci. L’adquisició del dret de superfície, suposa un descompte del 20% sobre el preu de venda del pis, i la possibilitat d’adquirir la plena propietat al llarg d’aquests 75 anys aportant el 20% descomptat inicialment. I, en el cas del lloguer, es fa un contracte per 10 anys amb opció de compra al llarg de tot el contracte. En aquest cas, al preu de venda es deduirà el 100% de les quantitats abonades en concepte de renda durant els cinc primers anys del contracte, i un 50% del dels darrers cinc anys del contracte. En tot cas l’import màxim de la deducció serà el 20% del preu final.

Informació i visites al pis mostra
Les sol•licituds per a l’adquisició o lloguer d’un d’aquest pisos, s’han de presentar abans del 16 de novembre de 2012. Informació: Agència de l’Habitatge de Catalunya, www.agenciahabitatge.cat / tel. 638 687 002. Visites al pis mostra: c/ Ramon Llull, 541, 1r. 2a. Horari: de 9h a 14h, de dilluns a divendres i de 16h a 18h dimarts i dijous.

Anunci oficial de la promoció

Consorci del barri de la Mina