Atenció ciutadana

Atenció presencial sense necessitat de cita prèvia:
De dilluns a dijous de 08:30h a 14:00h i divendres de 08:30h a 13:30h
Telèfon de contacte: 934620020
Correu electrònic: Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. 

Aquest Sant Jordi, que a més enguany cau en dissabte, els botiguers repartiran entre la seva clientela 2.400 roses. Aquesta és una iniciativa de l’Associació de comerciants del barri de la Mina que es consolida any rere any amb motiu de la celebració de la diada del patró de Catalunya, on els llibres i les roses en són els majors protagonistes.

 

 

La cinquantena de botigues i negocis que pertanyen a l’associació organitzen diverses campanyes de fidelització per reforçar el comerç local i de proximitat al llarg de l’any. Al seu calendari tant hi és Sant Valentí, al febrer, com Sant Jordi, a l’abril, i especialment el Nadal, quan s’organitza una Fira de carrer. L’entitat treballa per cohesionar l’activitat econòmica local, oferint referents i assessorament al petit teixit de negoci localitzat al barri, i enfortir la vida comunitària, participant de les festivitats i celebracions col·lectives.


Les primeres parades de llibres i roses ja eren al carrer aquest divendres. L’Associació de dones Adrianes oferia, a mig matí, a més de flors i lectura, xocolata desfeta amb melindros per a tothom que passava per davant la seu de l’entitat al carrer del Mar. I, el Grup de Dones Iris posava les seves roses artesanals, fetes a mà per elles mateixes, a la cantonada del carrer de Ponent amb la ronda Sant Ramon de Penyafort.

 

    

 


Concurs literari per Sant Jordi
D’altra banda, dijous, a l’Espai Cultural Font de la Mina es va celebrar el lliurament dels premis del concurs literari que, també, cada any organitzen la Fundació Pere Closa i Salesians Sant Jordi, amb la col·laboració de les escoles, l’institut i l’escola d’adults, més les entitats del lleure que treballen amb infants i joves. Cada nova edició del concurs s’adapta i ofereix més formats de participació: conte o relat, poesia, lletra de cançó, còmic, desplegable 3D i cal·ligrama, la qüestió és donar espai a totes les expressions. L’acte de lliurament dels premis per a les distintes categories: cicle inicial, mitjà i superior de primària, secundària i adults, amb tres premis per categoria, va estar acompanyat de l’espectacle de música i teatre “Ual·la” i un conte contes a càrrec de Muriel Bourgeois. Tothom que hi va ser va rebre un obsequi de participació per tancar la festa.

 

       

 

Consorci del barri de la Mina
Fotografies: Salesians Sant Jordi :: Consorci del barri de la Mina