Es presenta a la Mina el llibre de cuina gitana a Catalunya de la Fundació Alícia
- Detalls
Una cuina que es fa “sense temps”. Fent xup-xup lentament, amb la calma que necessita per obtenir tota la força del seu sabor. Aquest, i el fonoll com a ingredient, són, segurament, els trets destacats de la cuina tradicional gitana, on predominen les escudelles barrejades, els guisats i els arrossos i fideus de cassola. Plats consistents i calòrics per refer el cos.
Les famílies celebren l’estrena del nou espai on aquest setembre s’ha instal·lat Fem Família
- Detalls
Fem Família acaba d’estrenar local. Es tracta d’un espai diàfan de nova construcció amb 78 metres quadrats, on s’hi ha disposat un àrea de jocs per als infants, zona de taula i cadires per a les trobades amb els adults de la família, una cuina, un sofà i que disposa de sales per a tutories, cambra de bany adaptat i una altra a mida i equipada per els més petits.
Per primer cop l’Institut escola La Mina garanteix al 100% el pas dels seus alumnes a secundària
- Detalls
El projecte de convertir els dos antics centres educatius de la Mina en un de sol, fusionant l’Escola Mediterrània i l’Institut Fòrum, ja dona fruits. Aquest setembre tots els alumnes que van acabar primària han començat secundària. I, això és el primer cop que passa. Justament, un dels objectius del model institut escola és normalitzar el canvi de cicle, evitant que en aquest pas es perdin alumnes.